Spelare webmaster postat ett inlägg den 27/03 12:17 på MadLotto Forum: Mission Raptor: Ny version! . Svara honom på MadLotto och MadLotto ut med andra spelare

Sista lotteriet tecknar  2 17 19 33 34 37  : vinnare: 927 

ämne:  Mission Raptor: Ny version!
webmaster
1623 
27/03/2013 12:17:04

Hej!

Vi har en överraskning för dig!
En helt ny version av Mission Raptor kommer fram imorgon och det kommer alla att intressera dig (och jag sa allt)! Jag har fortfarande lite spänning?

Viktig information för dem som för närvarande har tokens: Om du inte använder dem i den aktuella versionen kommer de automatiskt att konverteras när du växlar till den nya versionen eftersom systemet kommer att ändras. Men det blir ingen förlust så att du kan behålla dem eller använda dem nu, beroende på vad du föredrar. För dem som har ett aktuellt klick på Raptor Game: det aktuella rutnätet fortsätter normalt tills det är ritat, och sedan kommer en ny version att visas!

Gör dig redo!
Bra spel!

Webben "

webmaster
1623 
29/03/2013 23:51:19

Hallå

vi upptäckte ett stort misstag i Översteens Spel på Mission Raptor 2, nu rättat fel ... Och det måste jag förklara självklart! Som du vet har vi minskat kostnaden för tillgången till spelet för att göra det tillgängligt för alla, inklusive via Free Games. Logiskt har också vinsterna minskat för att förbli proportionella. Men vi har nu upptäckt ett fel i matchen Överste som gjorde att många av er kan, på grund av vårt misstag, fortsätta spela på den gamla versionen av Översten, bli mycket fördelaktigt skott! Vi korrigerade detta fel ikväll, eftersom vi inte självklart kunde behålla denna obalans. För er som har gynnats av detta fel, behåller du självklart dina vinster (för dåligt för oss!). Med nackdelar var vi tvungna att återställa överste spel för samma spelare som för närvarande skulle ha ett spel pågår. Vi är ledsna för denna "bug" och vi står till ditt förfogande om du har frågor!

Bra spel alla!
Webben

Donostia
34 
29/03/2013 15:48:54

glöm inte att klicka på gratis spel innan du spelar för att konvertera gratis spinn till tokens!

webmaster
1623 
28/03/2013 17:15:28

Hej, Mission Raptor 2 är online!

Stora nyheter: du kan nu spela med dina gratis spel!

Spelets princip ändras inte, men vinsterna och kostnaderna i krediter och poäng har reviderats nedåt så att alla kan spela!
Wheel Ride är nu bara 1 token!
Du får 3 bonuspengar för 6 poäng (12 CadoVillage på CadoVillage ) köpta.
Att spela med dina gratis spel är enkelt: du konverterar dina mynt till chips direkt på spelet (7 spel för 1 token)!

Den maximala vinsten på Raptor Game kommer att öka till 1000 euro ... men bara när det aktuella nätet är över. Och eftersom det finns 6 slots på Raptor Game Grid, har du alla en unik möjlighet att vinna 5000 euro!

Bara en sak att lägga till: bra spel!

Webben "DreamCentury
Gratis Lotto utan skyldighet att köpa, gratis lotteri och gåvor

© Copyright 1999-2023 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade