Spelare cricri04 postat ett inlägg den 06/01 02:36 på MadLotto Forum: Månadens spel ... en animering som daterar !!!! . Svara honom på MadLotto och MadLotto ut med andra spelare

Sista lotteriet tecknar  11 15 30 32 46 48  : vinnare: 814 

ämne:  Månadens spel ... en animering som daterar !!!!
cricri04
329 
06/01/2010 02:36:37

Hej allt!

I förnyelsemomentet på MadWin kom jag ihåg de gamla spelen i månaden som föreslog MadWin länge sen ... och jag måste säga att jag är lite nostalgisk!

För gamla människor som jag, kom ihåg:
* Multiplayer Naval Battle-spelet, snabbrett spel, letar alltid efter den lilla båten för att slå jackpotten
* Bingo, varje omladdning gav siffror för att slutföra våra nät.
* Klassificeringsspelet i 2 faser. Den andra fasen spelades med ett minskat antal spelare, och alla madwinians hade sitt ord i den sista positionen.
* Jag kommer inte ihåg mig väldigt bra men det verkar för mig att det fanns en också med hästkapplöpning ...

Allt som sägs, att jag skulle gärna granska dessa begrepp, givetvis levereras till dagens smak. (Till exempel, för rankningsspelet, tycker jag att det är lurt att ladda interaktionen av en madwinian som vill ändra rankningen. Å andra sidan verkar begreppet olika faser och interaktionerna mellan alla spelarna mig mycket intressant ...)
Dessa operationer kan till exempel fungera som buffertar (varaktighet 1 till 2 veckor) mellan 2 stora operationer på 6 veckor, eller kan utökas för att bli sanna specialoperationer i sig.

Om inte nyligen, älskade jag också sökandet efter nycklar, diamanter, totems etc. (vilket fick oss att tjäna 10.000 euro för 3 artiklar) och som särskilt gjorde en interaktion med andra spel på webbplatsen eftersom vi kunde hitta, vid vissa tillfällen, ett element i spelet Håll dig ! (Det var utmärkt och hektiskt !!)


Vad säger du? Och framför allt, uttrycka dig själv om du kommer ihåg gamla specialoperationer: DDreamCentury
Gratis Lotto utan skyldighet att köpa, gratis lotteri och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade